„Filharmonii domowej dla mniejszych i większych”

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w naszym internetowym cyklu

„Filharmonia domowa”!

Nie możemy się spotkać na koncertach, dlatego zachęcamy do śledzenia naszych muzycznych działań na stronie internetowej Filharmonii Narodowej (filharmonia.pl) oraz na naszym fanpagu na facebooku (https://www.facebook.com/FilharmoniaNarodowaWarszawa/). Codziennie
pojawiają się tam nowe materiały wideo z udziałem artystów Filharmonii Narodowej, którzy wykonują utwory, wyjaśniają pojęcia muzyczne oraz opowiadają anegdoty ze swojej pracy.

„Filharmonia domowa” nie zapomina o naszych najmłodszych słuchaczach! Co niedzielę zapraszamy na internetowe spotkania z FeNkiem i Agatą Kawełczyk – prelegentką dziecięcych koncertów w Sali Koncertowej.

W pierwszym odcinku – opublikowanym na naszym profilu oraz na stronie internetowej 19 kwietnia o godzinie 11:00 – opowiedzieli oni o ciszy w muzyce. Obok muzycznych opowieści przygotowali także zadania i niespodzianki. Następnych odcinków mogą się Państwo spodziewać w kolejne niedziele o tej samej porze!

Wszystkie odcinki „Filharmonii domowej dla mniejszych i większych”, informacje dotyczące zadań oraz przygotowane przez nas materiały – rebusy, zadania, kolorowanki – umieszczamy w zakładce Edukacja na stronie internetowej Filharmonii.

Dział Edukacji Filharmonii Narodowej